VI SØKER COUNTRY MANAGER FOR DET SVENSKE MARKEDET

Vi har høye ambisjoner når det gjelder det svenske markedet. Nå er vi på jakt etter en Country Manager som ønsker å gjøre våre ambisjoner til sin.

SE VÅR NYA VIDEO FRÅN KVÆRNERBYEN

100 systemplatser typ Combilift 543, 551 och 552

METRISK I FINANSAVISEN

Ta en titt på de siste artiklene om Metrisk i henholdsvis Finansavisen og på Hegnar.no

MØT VÅR NYE KOLLEGA

Vi opplever en stadig økende interesse for løsningene våre og er glade for å kunne ønske Simen velkommen til teamet som vår nye prosjektleder!

SE VÅR NYE PARKING PLATFORM 501

I tett samarbeid med Wöhr's design- og innovasjonsavdeling har vi utviklet en ny versjon av vår populære løsning - Parking Platform 501

MADE FOR SWEDEN

På vår tillverkares huvudkontor i Friolzheim utanför Stuttgart har 250 anställda i över 60 år arbetat med att utveckla och tillverka automatiska parkeringssystem som bidrar till att entreprenörer och byggherrar över hela världen kan bygga både smartare och till lägre kostnader.

URBAN MOBILITY

How can available urban spaces be resourcefully put to good use? This is the guiding principle that the second version of the Parken³ system is based upon.

CYKELPARKERING

Som transportmedel är cykeln enkel, miljövänlig och hälsomässigt överlägsen.

DET METRISKE SYSTEMET

Vår framgång bygger på att vi kan erbjuda MER PER METER jämfört med traditionella parkeringslösningar. Rent generellt, och i byggbranschen i synnerhet, är vi beroende av ett gemensamt mätsystem, som bygger på DET METRISKA MÅTTSYSTEMET.