MADE FOR SWEDEN

På vår tillverkares huvudkontor i Friolzheim utanför Stuttgart har 250 anställda i över 60 år arbetat med att utveckla och tillverka automatiska parkeringssystem som bidrar till att entreprenörer och byggherrar över hela världen kan bygga både smartare och till lägre kostnader.

Tyskland är känt för mekaniska produkter av hög kvalitet, lösningar man kan lita på. Men Tyskland tillverkar främst för den tyska marknaden – den marknad de kan bäst och där det handlas mest. Ökad globalisering leder däremot till att exportmarknaderna spelar en allt viktigare roll, och därför måste större hänsyn tas till olika marknaders unika behov. Här spelar vi som lokal partner en avgörande roll.

 

Vår kanske viktigaste uppgift är just detta, att se till att de lösningar vi erbjuder har de förutsättningar som är nödvändiga för att fungera optimalt under våra lokala förhållanden. Långa vintrar med snö, salt och slask kräver bättre rostskydd och skyddade el-/signalledningar för god driftsäkerhet. Alla plattformar måste kunna hantera elbilar med laddningsbehov och stora tunga stadsjeepar med skidbox och dragkrok. Norska användare vill också i mycket större utsträckning kunna sköta allting från mobiltelefonen, och vi vill ha bekvämlighet, flexibilitet och säkerhet.

 

Listan är lång och den utvecklas ständigt. Vi försöker efter allra bästa förmåga att föra vidare dina önskemål, och vi har verkligen tur som har en tysk partner som gör mer än att bara lyssna. De åstadkommer konkreta resultat och anpassade lösningar som är – MADE FOR SWEDEN.